๐‡๐ž๐ง๐ง๐ฒย ๐‡๐ฎ๐ข๐ฌ๐ฆ๐š๐ง ๐ž๐ฑ๐œ๐ฅ๐ฎ๐ฌ๐ข๐ž๐Ÿ ๐ญ๐žย ๐›๐จ๐ž๐ค๐ž๐ง ๐›๐ข๐ฃย ๐‰๐š๐งย ๐•๐ข๐ฌ ๐„๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ญ๐š๐ข๐ง๐ฆ๐ž๐ง๐ญ!

Met gepaste trots mogen wij aankondigen dat een van Nederlands meest iconische presentatoren en entertainers, Henny Huisman, vanaf heden exclusief te boeken is bij Jan Vis Entertainment.

In de jaren 80 en 90 was Henny Huisman een van de meest prominente televisiegezichten in Nederland. Hij presenteerde en produceerde verschillende succesvolle programmaโ€™s, waaronder โ€Mini-playbackshowโ€, โ€Soundmixshowโ€ en โ€Surpriseshowโ€. Deze programmaโ€™s waren enorm populair en maakten Henny Huisman tot een geliefd en herkenbaar figuur in de Nederlandse huiskamers.

Naast zijn werk als presentator heeft Henny Huisman een Nederlandse monsterhit op zijn naam staan โ€™Met zโ€™n Allenโ€™ die hij tijdens zijn presentaties op verzoek zingt.

Kortom: Henny is een bekende Nederlander zoals geen ander! Wil jij Henny Huisman op jouw event? Neem dan direct contact op met Jan Vis Entertainment.

Voor meer informatie zie op de site, linksboven bij โ€™Contactโ€™.

 

Redactie.

image002 image002